top of page
kuldetesunk_fehmeg.jpg

KÓRHÁZI KÉPALKOTÓ RENDSZEREK (Jivex-PACS)

  • Tervezés

  • Implementáció

  • Audit

  • Üzemeltetés támogatás

  • Üzemeltetés

  • Gyártói licencek értékesítése

Korhaz_Best_in_KLAS.jpg
Korhaz_KLAS_JiveX_.jpg

A Visus JiveX PACS egy modulárisan felépülő, integrált képkezelő és archiváló rendszer. Elsődleges célja a különböző képalkotó berendezések (modalitások) által küldött adatok egy helyen történő összegyűjtése, biztonságos tárolása és a képek későbbi visszakereshetőségének, illetve különböző módon való elérésének, felhasználásának biztosítása. A modern webes technológiák egységes platformjára alapozva tartalmazza az összes releváns rendelkezésre álló alkalmazás elérését a szervezet minden munkaállomásán.

A Visus JiveX PACS rugalmasan méretezhető, az egyedi környezet által elvárt igényekre szabható, széles keretet teremt a felemerülő összes feladatkör ellátásához. Ez a platform veszi át az összes logisztikai feladatot, a képek begyűjtésétől, azok terjesztéséig, valamint a felvételekkel kapcsolatos szakmai megbeszélésektől a képek archiválásáig.

A JiveX PACS kiszolgálóhoz könnyen csatlakoztatható bármely képforrás a DICOM interfészen keresztül. A videó interfész pedig az endoszkópia integrálására is alkalmassá teszi. Valamint analóg felvételek fogadására is képes a speciális gateway-n keresztül. A DICOM megfelelésnek köszönhetően a rendszer teljesen független a nagy berendezések gyártóitól (például a Siemens, a GE, a Philips), ezen kívül többféle operációs rendszert is támogat:Windows, Apple Mac OS X.

A radiológiai felvételek hosszútávú megőrzésének csak a meglévő hardver kapacitások szabnak határt.

A szolgáltatás stabilitása a TWIN szerver igénybevételével fokozható, mely clusterként működve tovább növeli a rendelkezésre állás biztonságát is. A szolgáltatás virtualizálása is támogatott Vmware ESXi 5.0 vagy újabb verzióval.

Felhasználói jogosultságok szintén széleskörűen állíthatóak egyéni, csoportos vagy globális házirend alapján, LDAP gateway alkalmazásával pedig integrálhatóak a meglévő jogosultság kezelőbe. A grafikus felhasználói felület a felhasználás céljától függően több verzióban és több platformon is elérhető, úgy, mint telepített kliens, távoli kliens, weblapon vagy mobil eszközön keresztül.

A JiveX az „egypontos adminisztráció” koncepcióján keresztül megkönnyíti mind a hardver, mind a rendszer karbantartását.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

bottom of page