top of page
it-infrastrukt.jpg

ÜZLETILEG KRITIKUS IT INFRASTRUKTÚRA ÜZEMELTETÉSE / TÁMOGATÁSA

  • Informatikai üzemeltetési feladatok

  • 3 rd party HW maintenance / Gyártók által már nem támogatott, de még használatban lévő eszközök garanciájának és alkatrész-ellátásának biztosítása.

Egy vállalat IT rendszerének hatékony működése részben tervezési, részben üzemeltetési kérdés.

Segítségünkkel az IT infrastruktúra és az alkalmazások támogatása vagy akár a teljes IT-val kapcsolatos üzemeltetési tevékenységek alól felszabadulva, Önnek csak a vállalat profitját elsődlegesen befolyásoló tényezőkkel kell foglalkoznia. Teheti ezt abban a biztos tudatban, hogy az IT rendszerei tapasztalt szakértői kezekben vannak és az előre definiált szolgáltatási szinteknek (SLA) megfelelően működnek.

Az üzemeltetés hatékonyságának egyik kulcskérdése a folyamatosan amortizálódó hardver eszközök cseréje, illetve a gyári garanciával már nem rendelkező, de az üzleti igényeket még kiszolgáló eszközök hardveres támogatása, a meghibásodott alkatrészek cseréje. Ezt az üzleti igényt kívánja lefedni a gyártók által kínált hardware support költséghatékony alternatívája, a 3rd party hardware maintenance.

Ez a konstrukció egy költséghatékony, rugalmas és értéknövelő szolgáltatás, melynek segítségével Önnek nem kell aggódnia, hogy meghibásodott alkatrészéhez lesz-e csere, valamint a gyártói támogatásnál jóval kedvezőbb pénzügyi megoldásokat biztosítunk, ezzel is segítve, hogy az így felszabaduló költségeket üzletfejlesztésre vagy a meglévő infrastruktúra modernizálására tudja fordítani.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

bottom of page